fredag 30. mars 2007

Sporveiens Reklameplakater


Disse reklame plakatene har kommet opp i Oslo i den siste tiden. Jeg syntes at det egentlig er en ganske bra kampanje, men det jeg syntes er problemet med reklame kampanjen er hvor de henger. Det er ingen sammenheng i hvor de henger, noen henger ved bilveier slik at bilister kan lese det når de kjører. Det er her jeg syntes styrken til reklamekampanjen ligger, men de er også på t-banestasjoner. WTF! Vi som tar t-banen kan vel også lese avisen? Det er faktisk diggere å lese avisen på t-banen en på en humpete og svingene buss. Denne reklame plakaten sender helt feil signaler på t-banestasjonene, den sier jo faktisk at jeg skal drite i t-banen og gå å ta bussen isteden.
Det skal sies at det henger noen fine plakater inne i t-banevognene med teksten: "Takk for at dere gjør bilkøen 10m kortere" (ca det, ekke sikker på nøyaktig hva som står).

Det som er kjedelig her er at de som har lagd reklamekampanjen ikke har tenkt over hvor reklamen skal henges opp. Det eneste de har tenkt på er plakatene inne i sporveiens kjøretøy. Så har de driti seg ut med billboardsa sine. Shame on you!

Her kan du se plakatene i sitt rette element:


Ingen kommentarer: